Historisk side. Vil ikke blive opdateret.
Historic page. Will not be updated.
Klub_ikon

Klubsiden

Klub_ikon

Periodiske samlinger af audiofile

Med mellemrum samles dette specielle folkefærd i foreninger og klubber verden over. Her ses, lyttes og røres på nye og gamle musikalske vidundere i en hyggelig atmosfære. Her udveksles erfaringer og forslag til forbedringer og lyttemateriale. Det første link kan til enkelte klubber kan allerede ses nedenfor :-)

Hifi-klubber

Dansk Københavns hifi klub Hifiklub med møder ca. hver tredje uge undtagen om sommeren. Holder 20 års jubilæum om i begyndelsen af august. Holder til under Herlev Bibliotek. Koster dkk 150,- pr. kvartal.
Johnny Andersen

Dansk Odense Hi-Fi Klub I det midtfynske er de audiofile fynboeres samlingssted denne klub, hvor der er mange interessante aktiviteter. Kontaktpersoner:
  • Sekretær: Lars Henriksen, tlf. 64 40 64 86
  • Kasserer: Lars Kobarg, tlf. 66 18 85 99
Engelsk Melbourne Audio Club Inc. En klub for alle med interesse for hifi - desværre er den på den modsatte side af kloden. Har en stor Gør-Det-Selv afdeling, så her er lidt at kigge på og få idéer af.

Engelsk Audio Society of Minnesota En aktiv klub med arrangementer hver måned fra september til maj. Har enkelte selvbygger eksempler.

Engelsk Colorado Audio Society Ligeledes en amerikansk hifiklub. Her findes der artikler af klubbens medlemmer og mange billeder af medlemmernes selvbyg. Tag et kig.

Engelsk Swiss High End Audio Society Den schweiziske audioforening.


Har du forslag eller kritik er du velkommen til at maile til selvbyg@usa.net
Tilbage til
Skjult_tæller_af_alle_sider Skjult_tæller_af_siden
Om denne side
Hovedsiden
Giv din mening
Opdateret d. 28-07-97 af Claus Sørensen
© 1997 Skandinvaisk Selvbyggerside
Historisk side. Vil ikke blive opdateret.
Historic page. Will not be updated.